ELBILAR FÖR BARN

Hos Little Hugs hittar du de coolaste elbilarna för barn, vilket definitivt kommer att bli en stor framgång för de små i familjen. Alla våra elbilar är tillverkade i elegant design, där det är fokus på detaljer. Du hittar elbilar från olika märken och i olika färger, beroende på vad ditt barn vill ha. Alla våra elbilar kommer med en fjärrkontroll, så att du som föräldrar kan styra bilen och ta kontrollen, så att barnet alltid kan ta sig fram säkert.

Se mere

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


Barnets första elbil - ha alltid kontroll över säkerheten

Om du har valt att glädja ditt barn med en supersmart elbil, är det viktigt att säkerheten är på plats. Alla våra elbilar har tillhörande fjärrkontroller, så att föräldrar alltid kan ta kontrollen om barnet åker fel. Kom ihåg att alla våra elbilar inte är tillåtna på allmän väg av säkerhetsskäl.

Våra elbilar är superbra för både platt och utmanande terräng, till exempel en ojämn gräsmatta, kakel eller asfalt. Dessutom finns det säkerhetsbälten i flera av bilarna, så barnet kan känna sig säker. Alla elbilar lever upp till de olika säkerhetsstandarderna, så att du säkert kan låta ditt barn susa runt i elbilen ute i trädgården, utan att oroa dig - om det behövs kan du dra ut fjärrkontrollen och kontrollera bil.

Köp din elbil hos Little Hugs och få garanterad kvalitet

Alla våra elbilar liknar riktiga bilar. Du kan välja en snygg Audi eller en toppmodig Mercedes - kanske finns det en av dem som liknar din bil? I vårt sortiment kan du hitta elbilar i olika modeller och färger, så det finns definitivt en elbil som kommer att glädja den lilla pojken eller flickan hemma.

Elbilarna liknar riktiga bilar på grund av deras smarta och roliga detaljer. Alla våra elbilar har coola ljud och glödande lampor - dessutom kan barnet lyssna på musik från radion, som är installerad i bilen, eller lyssna på sin favoritlåt via MP3-spelare, USB-kontakt eller MicroSD-kortplats. Så det finns gott om möjligheter att få ditt barns favoritmusik över systemet.

Hitta allt du behöver hos Little Hugs för att skapa roliga utomhusaktiviteter.

Hos Little Hugs hittar du ett stort urval av utomhusleksaker till bra priser. Det är viktigt att barnet kommer ut i friska luften, och om det finns spännande aktiviteter ute i trädgården, så är det definitivt mer spännande. I vårt urval av utomhusleksaker hittar du också ett spännande urval av löparcyklar och strandleksaker. Allt i vår minimalistiska och skandinaviska stil, som är gemensam för alla våra produkter. Hos Little Hugs äventyras aldrig design, kvalitet eller säkerhet - vilket också syns i vårt sortiment

Om du är osäker på vilken elbil du ska glädja ditt barn med eller ge bort i present, kontakta oss då på telefon +45 42 91 57 99 eller via e-post till info@littlehugs.seDu kan också skicka ett meddelande till oss på Facebook - vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig, så du kan välja rätt elbil.