Visar alla 4 resultat

TRÄLEKSAKER

Hos Little Hugs hittar du ett spännande urval av träleksaker som är 100% giftfria. Träleksaker är ofta mysigare och varmare att leka med än andra leksaker. Det finns också något estetiskt med att välja träleksaker framför till exempel plastleksaker. Förutom att träleksaker i allmänhet har en längre livslängd och bättre hållbarhet, är de också bättre för miljön.

Se mere

Hitta träleksaker som är verklighetstrogna hos Little Hugs

I vårt urval av träleksaker hittar du bland annat vår roliga och smarta bärbara dator i trä med en medföljande smartphone. Teknik är något som barn gradvis får uppleva i mycket tidig ålder. Det är därför vår bärbara trä-dator är en riktigt bra leksak för barnet, eftersom den garanterar många timmars rolig lek, men också är bra lärande. Barnets motoriska färdigheter, särskilt finmotorik, kommer att övas och tränas genom lek med vår dator. Du kan både rita med krita eller leka med en magnet på den bärbara skärmen. Det är också ett roligt sätt att lära sig skriva och stava för barnet.

Du kan också utforska vårt hela sortiment av träleksaer. Här hittar du bland annat ett lekkök och en verktygsbänk, som båda är gjorda av trä med superfina detaljer som liknar riktiga kök och verktygsbänkar. Rollspel är en viktig del av ett barns utveckling, och här är träleksaker, som liknar verkligheten, en god uppfattning om vad som kan stärka barnets önskan om rollspel.

Köp träleksaker och skydda ditt barn mot kemikalier som är skadliga för hälsan

För många år sedan var träleksaker det du förmodligen själv lekte med som ung och därför kan det verka lite gammaldags för vissa. Sedan dess har många plastleksaker tillverkats eftersom det var billigare. Under de senaste åren har dock träleksaken återfått sin plats och blivit superpopulär. Därför är det också många som idag prioriterar träleksaker framför allt annat, och inte äger plastleksaker alls längre.

Träleksaker är en dyrare lösning, vilket också avspeglas i priserna, jämfört med andra leksaker. Men det är också leksaker som kan hålla i stort sett för alltid. Dessutom är det inte leksaker som innehåller olika skadliga kemikalier. Hos Little Hugs är vi mycket för att barn bara ska få tillgång till hälsosamma leksaker och kläder där de inte utsätts för olika kemikalier.

Stort utbud av träleksaker i bästa kvalitet finns hos Little Hugs

Hos Little Hugs hittar du ett stort urval av träleksaker - allt i högsta kvalitet. Bland annat hittar du träleksaker hos oss, som är svåra att hitta någon annanstans. Vi väljer noggrant ut våra produkter och därför kan du hitta unika produkter hos oss. Om du har frågor om våra träleksaker eller våra andra produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst! Du kan ringa +45 42 91 57 99 eller skriva till oss på Facebook eller mejla info@littlehugs.se. Vi kan nås på både e-post och Facebook varje vardag och varje helg under tiderna 8.00-23.00.

På Little Hugs strävar vi alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen när de handlar hos oss. Vi strävar därför alltid efter att ge dig den bästa servicen och erbjuda dig de bästa produkterna till de bästa priserna.