Visar alla 9 resultat

LEKKÖK

Ett lekkök finns i många barnrum idag. På den här sidan hittar du ett brett urval av olika lekkök för barn som kan göra vilken liten kock som helst glad. Barn älskar att imitera och imitera sina föräldrar. Barnet observerar ofta vad föräldrarna gör – och det gäller även i köket. Med ett lekkök kommer ditt barns fantasi att vara fri att springa och kanske utveckla ett intresse för matlagning.

Se mere

Ge din fantasi och spela ett uppsving med ett lekkök  
 
Ett lekkök är lämpligt för både små och gamla barn. Rollspel är en viktig del av ett barns uppväxt eftersom det hjälper till att stimulera fantasin. Barnet lär sig att vara kreativ och komma med bra spel med hjälp av rollspelet. Dessutom tränas det lilla barnets motoriska förmågor också när barnet lär sig att hålla en kruka eller skruv på kranen.  
 
De äldre barnen får sina sociala färdigheter stärkta när de måste delegera rollerna i spelet tillsammans och måste ta reda på vem som är kock, gäst eller servitör. Lekkök används också i stor utsträckning i institutionerna idag, eftersom det ger denna goda grund för lärande och lek tillsammans.  
 
ett lekkök är den perfekta presentidén.
 
Om du letar efter en bra present till ett dop eller födelsedagspresent till en familjemedlem, är ett lekkök inte en helt dum idé. Ett lekkök kommer säkert att glädja de flesta barn och i vårt urval hittar du lekkök i olika storlekar. Ett lekkök behöver inte nödvändigtvis ta upp mycket utrymme om du inte har utrymme hemma.  
 
Det finns också en hel del spännande trälekmat som kan köpas gradvis. Ett lekkök ger också en bra grund för framtida önskemål. Varje jul eller födelsedag kan ännu mer spännande lekmat önskas så att barnet kan göra olika läckra rätter.  
 
Varför du ska köpa ditt lekkök på Little Hugs  
 
På Little Hugs hittar du bara lekkök av god kvalitet. Våra produkter är noggrant utvalda och vi säljer endast leksaker av god kvalitet som du säkert kan lämna till barnet, utan att oroa dig för vare sig miljö, etik eller hälsa. Vi ställer stora krav på våra produkter och alla är godkända med rätt certifikat och etiketter - det gäller även våra lekkök. Ett lekkök hos oss är i trä, eftersom barnet måste kunna känna och känna lekköket, utan risk för kemikalier.  
 
På Little Hugs strävar vi alltid efter att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen när de handlar hos oss. Om du har några frågor om vilket lekkök du ska välja eller något annat är du alltid välkommen att ringa oss på +45 42 91 57 99 och vi är redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Kom också ihåg att om du köper ditt lekkök från oss får du gratis frakt på köp över 999 DKK.