Visar 1–12 av 13 resultat

AKTIVITETSTAVLA

Hos Little Hugs hittar du ett stort urval av aktivitetstavlor, som hjälper till att stärka barnets motorik och sinnen. I vårt sortiment kan du hitta aktivitetstavlor från märket Woobiboo, i många olika storlekar och färger – så du kan definitivt hitta en aktivitetstavla som passar i ditt barnrum. Du hittar också aktivitetstavlor där barnets namn kan stå med stora fina bokstäver på aktivitetstavlan – du skriver helt enkelt ditt barns namn som en notering vid beställning så kommer tavlan att vara speciellt utformat för just dig och ditt barn.

Se mere

Stärk barnets motoriska färdigheter och sinnen med en aktivitetstavla

En aktivitetstavla är en bra motorisk leksak som stimulerar alla barnets sinnen. Aktivitetstavlorna är fulla av spännande och intressanta saker, så alla sinnen spelar in när tavlan utforskas. Hörseln stimuleras bland annat när de många olika sakerna pressas och trycks mot tavlan. Många av sakerna på aktivitetstavlorna ger ett ljud när du rör vid dessa föremål - du kan hitta både tavlor med visselpipor och cykelklockor på.

Dessutom kommer både grovmotorik och finmotorik att stärkas, eftersom det finns både stora och små saker på aktivitetstavlorna, till exempel en dörr med stora luckor, men med ett litet tillhörande lås. När barnet leker och undersöker tavlan kommer både handkoordinering, självständighet och psykomotoriska färdigheter att övas och tränas. Istället för att behöva gå ut och köpa en massa olika motoriska leksaker får du allt i ett här!

Köp en handgjord aktivitetstavla i present från Little Hugs

Saknar du en fin present? Kanske en födelsedagspresent? Våra aktivitetstavlor är ett bra erbjudande som en gåva och är både utmanande, lärorik och rolig för barnet, men som också är supersöt i designen. Med en aktivitetstavla kan du vara säker på att det är en gåva som barnet kommer att bli exalterad över. I vårt sortiment hittar du många olika aktivitetstavlor - du hittar tavlor med snören, kugghjul och speglar eller tavlor med hemliga luckor med tillhörande lås, fina klockor och små labyrinter.

När barnet är 1-2 år börjar nyfikenheten verkligen när det gäller att känna och leka. Här är en aktivitetstavla en riktigt bra del av stimulerande leksak. Rollspel är också något som barnet börjar tycka är intressant i den här åldern och här kommer ett legekøkken också att bli en stor hit för de flesta barn.

Behöver du hjälp? Vi är alltid redo med bästa vägledning

Om du har frågor om våra många spännande aktivitetstavlor eller om våra andra produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst! Om du behöver vägledning för presentköp, modeller eller något annat är vi alltid redo med kunnig och vänlig vägledning. Du kan ringa oss på telefon +45 42 91 57 99 eller kontakta oss via e-post till info@littlehugs.se. Du kan också skicka ett meddelande till oss på Facebook - vi svarar på mejl och Facebook varje vardag och helg mellan 8.00-23.00. På Little Hugs strävar vi alltid efter att ge dig den bästa servicen och de bästa produkterna till de bästa priserna!