Visar 1–12 av 28 resultat

GUNGOR

En gunga är något som alltid är populärt bland barn – både mindre och äldre barn. En gunga kan ge barn många timmar roligt och kvalitetstid som familj. I vårt urval hittar du de finaste gungorna i olika mönster och färger som passar in i alla hem. Vårt urval av gungor är noga utvalt, med stort fokus på kvalitet och fasta material.

Se mere


Stärk barnets balans med en babygunga

En babygunga går in och stimulerar barnets känsla av balans. Det finns många sinnen som är viktiga för att stimulera barnet under de första åren, inklusive känslan av balans. En bra balanskänsla hjälper till att stärka barnets inlärningsförmåga senare i livet samt motoriska färdigheter. En babygunga är en bra lösning att ha hemma, för du kan vara säker på att det stimulerar olika sinnen hos barnet och dessutom bidrar det till många timmars underhållning. Om babygungan hänger i mitten av vardagsrummet, kanske med utsikt över trädgården, blir barnet nyfiket och stimulerar många olika sinnen än bara balans och motorik.

Våra babygungor är alla avsedda för spädbarn från 9 månader och uppåt. En babygunga kan användas så snart barnet kan sitta upprätt och självständigt. När ditt barn vuxit ur babygungan kan du med fördel ersätta det med en av våra andra gungor, som passar det lite äldre barnet. Barn i alla åldrar kommer att älska att ha en gunga hemma - antingen inomhus eller utomhus.

Ska du ge en babygunga som doppresent?

Våra fina babygungor är också en superbra idé för en trevlig dopgåva. Bra babygungor är inte alltid helt billiga och det kanske inte är det första som nyblivna föräldrar tycker att de borde ha köpt. Därför är det den perfekta dopgåvan eftersom den säkert kommer att glädja många barnfamiljer. Du kan tryggt köpa din dopgåva här hos oss, eftersom alla våra babygungor lever upp till säkerhetsstandarderna - vi kompromissar inte med vare sig kvalitet eller säkerhet.

Dessutom är det ett säkert val när det gäller design, eftersom våra babygungor inte kommer i plast eller bullriga färger. De kommer i en skandinavisk design med söta detaljer, som fina kaninöron på baksidan, som passar in i de flesta hem. Oavsett om du letar efter en gunga för utomhus- eller inomhusbruk kan du hitta den i vårt sortiment av gungor för barn.

Vi garanterar god kvalitet och hög service hos Little Hugs

Om du vill vara säker på att du får det bästa av det bästa för ditt barn, måste du köpa din gunga hos oss. Vi garanterar dig att du får en gunga i hög kvalitet. Våra vintage gungor för äldre barn är handgjorda i massivt trä, målade med luktfri och barnvänlig färg. Vintage-gungorna är speciellt gjorda för dig, eftersom de produceras på beställning. Därför beror leveranstiden på detta, men vi strävar alltid efter att leverera inom 10 arbetsdagar. Men kom ihåg att på alla våra lagerartiklar är det endast 2-5 dagars leveranstid!

Om du är osäker på vilken gunga du ska välja är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post till info@littlehugs.se. Vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig på bästa sätt, så du får precis den gunga som passar ditt barn.