BOLLHAV

Hos Little Hugs hittar du ett spännande urval av de populära bollhaven. Du hittar bollhav från det populära märket, Misioo, men vi erbjuder även andra bollhav med fransar och fleece, som säkert kommer att glädja någon liten prinsessa. Du hittar våra bollhav i många olika färger, storlekar och former – det finns därför gott om möjligheter att hitta en som passar ditt barns behov och som passar in i din inredning där hemma. Om du letar efter extra bollar, så har vi också ett stort utbud av extra bollar, där du kan köpa till exempel 50 stycken. nya bollar – kanske behöver bollhavet hemma några nya bollar i andra färger?

Se mere

Köp ditt fina bollhav hos Little Hugs till ett bra pris

Hos Little Hugs kan du regelbundet hitta fina erbjudanden på de populära bollhaven. Om du vill göra ett bra köp är det bara att hålla sig till det! Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna till de absolut bästa priserna. I vårt urval hittar du också ett spännande sortiment av utomhusbollhav, som också kan fällas ut till en stor lekmadrass. De är gjorda av organiskt syntetiskt läder och är lätta att rengöra. Du kan enkelt flytta lek och stimulans ut i trädgården en bra vår- eller sommardag.

Om du är osäker på vilket bollhav du ska välja för ditt barn, vänligen kontakta oss på telefon +45 42 91 57 99, via mejl på: info@littlehugs.se eller via vår Facebook - vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig, så att du få det perfekta bollhavet för just ditt barn.

Saknar du den perfekta dopgåvan?

Bollhaven har idag hamnat på många föräldrars önskelista inför ett dop. Ett bollhav är en av de lite dyrare investeringarna för barnrummet, därför är det den perfekta dopgåvan från familjen eller ett bra kompisgäng. Bollhavet kan enkelt utnyttjas av en bebis med en vuxens uppsyn. Annars är bollhaven lämpliga för när barnet ska sitta upprätt. Det är en stor hit för barnet att själv kunna sitta och tumla runt med alla bollar i sitt alldeles eget stora hav.

Ett bollhav är en bra investering du inte kommer ångra

Tvivlar du på om ett bollhav också är värt pengarna? Bollhav har blivit otroligt populära de senaste åren, och det finns många bra skäl för detta. Först och främst är de många bollhav vi erbjuder i vårt sortiment vackra och snygga. Därför finns det också många barnfamiljer som har dem stående inne i vardagsrummet idag snarare än i barnrummet, eftersom de passar perfekt in i hemmets inredning och hela familjen kan ha kvalitetstid i vardagsrummet medan barnet tumlar runt i bollhavet.

Dessutom är ett bollhav superbra för att stärka barnets motorik när det gäller att känna och ta tag i de många bollarna. Barnet sitter också upprätt och har därför en förstärkt balanskänsla. Förutom att motoriska färdigheter tränas stimuleras praktiskt taget alla sinnen via bollhavet. Alla sinnen stimuleras när barnet tittar på de många vackra och fascinerande bollarna samtidigt som du kan, känna, kasta, ta och tumla runt med de många bollarna. Olika ljud uppstår också när bollarna rullar runt i poolen, vilket stärker barnets hörsel. Alla dessa saker hjälper till att främja ditt barns utveckling, samtidigt som barnet har roligt.