Visar alla 11 resultat

SÄNGHIMMEL

Hos Little Hugs hittar du ett spännande urval av de finaste sänghimlarna till barnrummet. Du kan hitta en sänghimmel i just den färg som du tycker passar bäst i barnrummet, i lekrummet, i vardagsrummet eller var du än vill placera din sänghimmel. Vi erbjuder sänghimlar i ett brett utbud av olika färger, men alla är i snygga färger så att de passar in i alla hem. Alla våra sänghimlar har också sin enkla form och design för att passa in i alla hem. Ett sänghimmel måste skapa lugn och ro, därför behöver de inte ta allt för mycket plats  i vare sig färg eller design, eftersom det lätt kan skapa disharmoni.

Se mere

Skapa en fridfull oas för både vila och lek med en sänghimmel

En sänghimmel har fler funktioner än att bara skapa lugn över barnsängen. Du kan hänga upp en sänghimmeln ute i trädgården på en bra sommardag, för att skapa den perfekta myshörnan. Det är både en bra viloplats för barnet i skuggan, men också en mysig liten grotta där han eller hon kan leka inuti. En sänghimmel kan skydda både från sol och värme, men den skyddar också mot myggor och insekter. Så du kan också ställa barnvagnen under sänghimmeln ute i trädgården om din baby behöver en tupplur i skuggan fri från insekter.

Förutom trädgården kan en sänghimmel hängas upp nästan var du än vill ha den, i hemmet. Den kan hängas i lekrummet, barnrummet eller i hörnet inuti vardagsrummet eller köket. Med den snygga och enkla designen av sänghimmeln från vårt sortiment kan den enkelt hängas in i vardagsrummet utan att störa inredningen. Du kan eventuellt kombinera din sänghimmel med ett av våra många fina juniornest, som kan placeras under sänghimmeln och användas för lek eller avkoppling. På Little Hugs tror vi att en sänghimmel skapar den perfekta sovmiljön för barnet och bidrar till den perfekta inredningen, eftersom den klär alla typer av barnsängar på ett otroligt vackert sätt.

Stort utbud hos Little Hugs av must-haves för ditt barns sovmiljö

Hos oss hittar du allt du behöver för att sätta ihop den perfekta sovmiljön för ditt barn. Med handgjorda kvalitetsprodukter kan du skapa den perfekta grottan för ditt barn. Du kan både hitta en vacker handgjord sängkant, som kan ligga längs kanten och skapa trygghet och säkerhet för ditt barn eller ett vackert babynest, som kan placeras i en säng under den säkra sänghimmeln.

Det är viktigt att skapa en god sovmiljö för barnet, så att det uppstår trygghet och balans. Större delen av tiden för ett litet barn går åt till att sova, och därför kan det ge barnet och dig som föräldrar mycket om du skapar den perfekta trygga sovmiljön för barnet.

Köp din sänghimmel hos oss och få garanterad hög service och bra kvalitet

Om du köper din sänghimmel från oss kan du vara säker på att du får det bästa av det bästa när det gäller kvalitet. Alla våra produkter är noga utvalda, eftersom vi inte kompromissar vad gäller kvalitet och säkerhet. Alla våra produkter har testats noggrant för säkerhet, så du kan handla säkert hos oss utan dåligt samvete eller oro. Alla våra produkter måste kunna kännas, utforskas och smakas på av barnet utan att du ska behöva oroa dig för några komplikationer.

Om du är osäker på vilken sänghimmel du ska välja eller något annat, tveka inte att kontakta vår kundtjänst! Du kan både kontakta oss på telefon +45 42 91 57 99, via e-post på info@littlehugs.se och Facebook - beroende på vad du föredrar. Via mejl och Facebook kan vi anträffas varje vardag och helg mellan tiderna 8.00-23.00 - Vi strävar alltid efter att kunna svara dig inom 1 timme!