Visar 1–12 av 16 resultat

SKUMRUTSCHKANOR

En skumrutschkana är en säker vinnare för alla aktiva barn. Du kommer att älska de glada skratten när de susar ner i den mjuka rutschkanan. Nu kan du bjuda in den populära lekplatsfavoriten till ditt eget hem med stor glädje för husets barn.

En rutschkana i mjukt, barnvänligt skumgummi är riktigt bra för att utveckla ditt barns motoriska färdigheter och ett bra sätt att lära känna hur rutschkanor fungerar. De används ofta som en föregångare till en trärutschkanor.

Se mere

Skumgummirutschkana (Foam Slide): Rolig och säker lek för alla
Även den lilla bebisen som precis har lärt ta sina första steg i världen genom att krypa på alla fyra kan åstadkomma massor av fördelar och utveckling av vår rutschkana i skumgummi. Med hjälp av en vuxen kan din bebis få sin första säkra rutschkaneupplevelse. När barnet växer sig större kan leken och rutschkaneupsättningen utvecklas med barnet. Det är bara fantasin - och säkerheten - som sätter gränserna för hur du staplar, monterar och använder de roliga, mjuka skumgummiblocken. Kanske ska nallen, dockan eller racerbilen åka på en glidtur. Leksetet är tillverkat av mycket hållbart och resistent polyuretan, som också tål att barn använder det som en hoppdyna eller att landa på. Och med kardborrefästningen faller inte skumgummiblocken sönder heller, även om leken blir vild.
Bra, frisk, motorisk utveckling
Förutom alla roliga lekar som skumrutschkanan erbjuder finns det faktiskt mycket fysisk inlärning med att leka med vår skumrutschkana. Detta är också anledningen till att du ser skumblocken på många olika institutioner, dagis och daghem. Både motorik, koordination, fantasi och lekkompetens får en skjuts i rätt riktning när du släpper ditt barn lös i sin egen fantasi. Framför allt stärker barnet sin grovmotorik och koordinationsförmåga när han springer eller kryper upp och ner från många olika vinklar i leksetets trappor och rutschkana. Om leken inte blir tillräckligt vild kan det också användas för en omgång "Inte nudda golv". Ditt barn kan träna på att glida med huvudet eller fötterna före. De många sätten du kan åka ner för skumrutschknanan är riktigt bra för ditt barns grovmotoriska utveckling. Och när barnet är redo att ta nästa steg till en trärutschbana, har det haft gott om tid på sig att öva på åkkonsten på ett material som är nästan omöjligt att skada sig på.
Alltid garanti och vänlig service av hög kvalitet
Det finns, som du kan se, många bra skäl att spendera dina pengar på en säker skumrutschkana. Det är också därför perfekt som en födelsedagspresent och dopgåva. Alla våra produkter måste inbjuda till pedagogiskt lärande och väljs med fokus på god, hållbar kvalitet. Samtidigt kan du låta ditt barn glida ner för våra skumrutschkanor utan att behöva oroa dig för miljö, hälsa eller etik. Rutschkanorna är tillverkade enligt EU-standarder i EU och är 100% ftalatfria, har hygiencertifikat och är CE-märkta. Kärnan i littlehugs.se är naturligtvis också att du som kund - och ditt lyckliga barn - ska bli riktigt nöjd med ditt köp. Det är därför vi alltid är redo att hjälpa och vägleda dig om du är osäker på vilken skumrutschlana som är rätt för ditt barn. Kontakta oss på info@littlehugs.se. Och ha en riktigt fin dag!