Visar 1–12 av 16 resultat

AKTIVITETSSET

På Little Hugs hittar du vårt fantastiska aktivitetsset. Våra skumleksaker stimulerar både barns fantasi och stärker barnets kreativa tänkande. Det finns alla möjliga byggmöjligheter och tillämpningsmöjligheter med vår aktivitetsuppsättning, som verkligen sätter igång många timmars lek och lärande för barnet. I vårt urval hittar du också aktivitetsuppsättningar inklusive bollhav med tillhörande bollar. Våra skumleksaker finns i olika fina färger, som passar i praktiskt taget alla hem och barnrum.

Se mere

Få en aktivitetsuppsättning i antiallergiska material hos Little Hugs

Alla våra aktivitetspaket är tillverkade av hög kvalitet och alla är tillverkade av antiallergiskt polyuretanskum, som kännetecknas av låg vikt och hög deformationsbeständighet. Detta gör vår aktivitet säker för barn att leka i och samtidigt superpraktiskt. De enskilda blocken i aktivitetsuppsättningarna kan enkelt flyttas runt, staplas och packas bort.

Aktivitetsuppsättningen är därför superenkel att flytta runt i huset om du vill samlas i köket eller vardagsrummet istället för barnrummet. Den kan enkelt lyftas runt och den kan användas för mer än bara lek. Barnet kan också använda de olika delarna för att skapa en säng eller en plats att ligga på, där de kan koppla av och titta på en bra tecknad film.

Letar du efter några roliga och lärorika leksaker till din institution?

Om du letar efter några leksaker till dagiset, barnkammaren, lekrummet eller liknande, så är en aktivitetsuppsättning inte en dålig idé. En aktivitetsuppsättning kan användas av flera barn samtidigt och kan samla barn för en fantastisk lek. Barnet kan tränas i motorik, många olika sinnen och inte minst samarbete och rollspel.

Ett aktivitetsset och skumleksaker i allmänhet kan bidra till många timmars lek, där barnet också får bra inlärning. Om du väljer modellen med tillhörande bollhav kräver det att barnen förstår samspel och om de vill bygga ett hus eller en grotta, så måste de samarbeta. Det här är alla superbra egenskaper för att utvecklas och stärkas. Dessutom har alla element i aktivitetsuppsättningen ett avtagbart lock så att det enkelt kan rengöras och tvättas.

Köp ditt Little Hugs - aktivitetspaket till ett bra pris

På Little Hugs strävar vi alltid efter att kunna erbjuda de bästa produkterna till de bästa priserna, så att våra kunder får vad de betalar för - och gärna lite mer än så.

Om du är osäker på vilken aktivitet du ska välja för ditt barn, för din institutionen eller som gåva, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig på bästa sätt, så att du får det du letar efter. Skriv ett mejl till oss på info@littlehugs.se.