SKUMLEKSAKER


Är ditt barn en vild tumlare? Och saknar du rätt verktyg för ett pedagogiskt universum? Då är lekutrustning i skum precis vad du letar efter – som både passar för de små och de lite äldre barnen. Barnen kommer att skratta och ha roligt i timmar med de roliga skumblocken och samtidigt stärka sin motorik, balans och koordination.

Se mere

Skumleksaker för lek och utveckling
Med en skumleksak hemma får ditt barn både fysisk utmaning och mycket skratt. Det finns otaliga sätt att använda skumleksaker på, på ett kreativt sätt. Skapa till exempel en hinderbana och lek "Inte nudda golv", eller bygg ett slott som du sedan kan välta omkull. Släpp loss din fantasi och upplev att du och ditt barn kan fortsätta hitta nya, roliga sätt att använda skumleksaker på. Och om du ska ha det till det stora skumrummet finns det mycket pengar att spara genom att köpa flera set samtidigt. Ge ditt barns motoriska färdigheter uppmuntran. När ditt barn kryper upp och ner i de mjuka, säkra skumblocken eller genom det roliga skumröret, stimuleras hans eller hennes motorik och koordinationsförmåga. Samtidigt är det riktigt bra för balansen, att träna på att gå eller hoppa från skumblock till skumblock - utan att tappa balansen. Det stolta jublet när de lyckas är värt alla ansträngningar och får inte misstas. Nu vet du hur bra skumleksaker är för ditt barns fysiska utveckling. Och har du valt ett set i många olika färger är det också ett bra tillfälle att lära känna de olika färgerna. Dessutom testas ditt barns sociala färdigheter också när barnets vänner är lika ivriga att prova skumrutschkanan som barnet själv är. Då måste de alla utöva konsten att stå i kö och vänta på att det ska bli deras tur. En absolut nödvändig social spelregel.
Säker lek med lekutrustning i skumgummi
När barnet tumlar runt på de stora skumgummiblocken kan det vara skönt att veta att säkerheten också garanteras. Konstruktionssatserna med rutschkana har till exempel kardborrstängning, så att skumgummiblocken inte glider isär under lek. Alla skumleksaker på littlehugs.se är gjorda av slitstarkt skum, som tål rengöring med en fuktig trasa och massor av små, studsande fötter - dag ut och dag in. Dessutom så innehåller våra produkter inte skadliga eller miljöfarliga ämnen. Du kan tryggt släppa loss ditt barn på skumrutschkanan, det hembyggda slottet av skumleksaker och den fina bollhavet utan bekymmer.
Få alltid bra service av hög kvalitet
Utforska vårt stora utbud av läckra skumleksaker som barnet kan njuta av i många år. Precis som alla andra underbara produkter på littlehugs.se är våra skumleksaker också utvalda enligt viktiga kriterier. De ska vara roliga att leka med, utveckla barnets kroppsmedvetenhet och vara säkra. Vi täcker både det roliga i leken och de motoriska fördelarna. Om du fortfarande har frågor om våra skumleksaker som du inte har fått svar på här, skulle vi bli riktigt glada om du kontaktade oss. Vår viktigaste uppgift är att se till att du är riktigt nöjd med ditt köp - Skicka ett mejl till i info@littlehugs.se