Visar 1–12 av 41 resultat

VÅNINGSSÄNGAR / UPPHÖJDA SÄNGAR

Drömmer ditt barn om att få sova i en våningssäng? Vid första anblicken kanske du tror att det är först när ditt barn växer ur juniorsängen som han eller hon kan hamna i en våningssäng. Om du ger en våningssäng till ett barn som just har flugit ut ur juniorsängen är det också den första sängen ditt barn kan ha på många år.

Se mere

Säker sovmiljö och rolig grottlek
Ditt barn garanteras en god natts sömn med en upphöjd säng eller en våningssäng. Med skyddsramen runt eller en sängskena påminner sängen om att börja med lite av juniorsängens omslutande säkerhet. Och då är det lätt för dig att stå och läsa godnattsagor eller sjunga en vaggvisa vid sängkanten. Under en upphöjd säng eller våningssängar finns det också grogrund för mycket fantasylek när man bygger en koja eller grotta med filtar. Ditt barn får också träna sina motoriska färdigheter när det oundvikligen måste klättra upp och ner för stegen.
Få fantastiska praktiska fördelar och plats för övernattande gäster
En våningssäng ger också riktigt bra möjligheter för fler barn att sova tillsammans. Det kallas just också en våningssäng. Du kan få våningssängar med både två och tre sängar i höjd. Här kan alla syskon njuta av varandras närvaro när natten faller på. Dessutom kan du få en utdragbar säng för de flesta våningssängar, så det är lätt att ha vänner över natten på besök. Är du nervös för att ditt barn kommer att tröttna på att sova i en våningssäng? Då kan du med fördel välja en våningssäng som kan delas så att det blir två enkelsängar istället. Och då måste du vara medveten om det fina faktumet att med många sängar kan du välja vilken sida du vill att stegen ska monteras i. Det finns så många praktiska fördelar med att välja en våningssäng för ditt barn. En av de saker våra kunder värderar högst är att du har möjlighet att förvara många saker under sängen. Du kan antingen välja en våningssäng där lådor på hjul kan köras in under. Här kan du till exempel lägga sängkläder eller leksaker. Under en upphöjd säng kan du lägga lådor, löpcykeln eller göra en mysig kuddsamling för att tumla och kasta dig in när ditt barn leker lekar. Det kan också vara så att ditt barn har ett litet rum där utrymmet måste utnyttjas optimalt. I så fall kan du slå ihop flera funktioner om du väljer en höjd säng. Med några varianter är det möjligt att skapa skrivbord under den upphöjda sängen. När du köper din säng på littlehugs.se är det också väldigt enkelt att lägga till en riktigt bra madrass om du vill ha det. Detta görs enklast på produktsidan.
Kontakta oss
Vi vet hur stort beslut det kan vara att välja en säng till ditt barn. Den ena finns i många höjder, längder, former och färger. Hur lång ska den vara? Vad är säkrast? Är mitt barn redo för en barnsäng? Vad tycker barn om? Vi har hört de flesta frågorna tidigare. Du behöver inte oroa dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp och vägledning för att ta reda på vilken våningssäng som är bäst för ditt barn och barnrum. Ring oss på 42 91 57 99, eller skriv din fråga på info@littlehugs.se. Så hjälper vi dig vidare.