Visar 1–12 av 28 resultat

HUSSÄNGAR


Är ditt barn en riktig grottbyggare och säkerhetssökande som älskar att spela rollspel och tumla runt? Då kommer han eller hon definitivt att älska att få en god natts sömn i en av våra sängar. Vårt urval av vackert gjorda hemmasängar är kvalitetshantverk som passar in i alla barnrum. Med en så kallad hussäng behöver du inte vara hemstylist för att ha en supermysig och vacker sovmiljö för ditt barn.
Se mere


Trygg och säker sovmiljö - finns i många olika former
Ditt barn kommer garanterat att älska att sova i en av våra hussängar - oavsett ålder. Speciellt om du har ett barn som inte gillar höjder. Barnet kommer att uppleva en trygg känsla genom att sova nästan helt på marknivå. Det faktum att sängen är så låg gör det också väldigt lätt för även de små att klättra upp och mysa i den. Det ger ditt barn en riktigt bra känsla av självständighet att kunna klättra in och ut ur sin egen säng. Barnet kommer också att känna att det är väl skyddat av kantspärren, som på några av husets sängar kan tas bort när barnet växer upp. Hussängar finns tillgängliga för både barnet som just har flugit ur spjälsängen och de äldre barnen som vill sova tillsammans. Du kan välja exakt den storlek som bäst passar ditt barns behov och barnets rum. För de yngsta barnen passar en klassisk juniorsäng på 70x160 cm riktigt bra. Några av sängarna är tillgängliga upp till 140x200 cm i storlek. Den är perfekt för de lite äldre barnen, som ibland har vänner över natten. En hussäng är en säker, elegant och ibland konstnärlig sovmöbel för barn, som passar överallt och ger även små eller känsliga barn trygghet och lugn, så att de kan få en god natts sömn.
Hussängar för grottlek och mys
Förutom att vara underbar att sova i, bjuder hussängar också på massor av nöje och spel. Om du har ett skolbarn är hussängen en bra, lugn plats att ligga och läsa, medan de små kan bygga grottor med filtar, kuddar och nallar. Kanske är du till och med inbjuden inuti för en teparty, vem vet? En hussäng är åtminstone den självklara platsen för barnet att utveckla sina rollspel. Grottleken blir bara ännu mer mysig när du dekorerar sängen med lätta kedjor eller lägger en filt över den för att förstärka den omslutande känslan. Eller vad sägs om att lägga hussängen under ett tak? Lägg dig i hussängen under baldakinen och läs en bok om du har valt en hussäng med lämplig lastkapacitet.
Din garanti för service och hög kvalitet
Alla våra hussängar är lämpliga för allergiker. Sängarna levereras med en lättfattlig steg-för-steg-guide för montering av sängen, så att du enkelt kan montera den själv. Kom också ihåg att överväga om du ska köpa en madrass till den nya hussängen. I så fall kan du också hitta en madrass av bra kvalitet på denna sida. Det finns fri frakt vid köp av någon av våra många hussängar. Och då omfattas ditt köp naturligtvis av retur- och ångerrätt - om inte varan är tillverkad enligt unika specifikationer. Om du fortfarande har några obesvarade frågor om hussängar är du varmt välkommen att ringa oss på 42 91 57 99. Du kan också skicka ett mejl med din fråga till info@littlehugs.dk. Vi är redo att vägleda dig i att köpa rätt barnsäng för ditt barn.