SÄNGAR

På Little Hugs hittar du ett urval av vackra barnsängar som ger pricken över i:et i barnrummet. Barn tillbringar otroligt mycket tid i sängen, så det är viktigt att hitta den perfekta sängen för ditt barn – precis som det också är viktigt att vuxna har en bra säng. I vårt urval hittar du sängar i olika storlekar, mönster och för olika åldrar. Du hittar både våra vackra barnsängar och våra coola juniorsängar. Alla våra sängar finns i känsliga och fina färger, som passar perfekt i alla barnrum.

Se mere

Vilken säng ska du välja för ditt barn?

I vårt urval hittar du både sängar för det äldre barnet och för det yngre barnet. En spjälsäng är fortfarande för stor för en nyfödd, men här kan ett fint babynest vara perfekt att sätta i barnsängen. Många föräldrar väljer att göra det på detta sätt, så att barnet från början ligger i sin egen säng, men är väl omgivet av bebisboet. Det ger barnet sinnesro och komfort under hela natten.

Du kan med fördel välja en av våra sängar som barnet kan växa med. Vi har en baby / juniorsäng, som kan användas som barnsäng för en helt nyfödd bebis och senare göras om till en juniorsäng när barnet växer upp. Detta är en supersmart lösning som används av många. Någon gång kommer en mer spännande säng att vara i barnets intresse och här kan du överväga våra juniorsängar, som representerar ett hus eller en tipi.

Gör sovplatsen till en trevlig plats att vara för barnet

När barnrummet ska skapas måste det läggas extra mycket vikt vid sovplatsen. Från det att barnet föds kommer sovplatsen att betyda mycket - både för barnet och för föräldrarna. Se till att skapa en mysig och säker grund där barnet kan hitta lugn och trygghet. Det ska kännas tryggt och skönt för barnet att gå och lägga sig och det ska vara en plats barnet tycker om att vara. Detta kan göras mycket för att bli så. Alla våra sängar för barn kan kombineras med en av våra vackra baldakiner, vilket är ett enkelt sätt att skapa trivsel och trygghet för barnet. En baldakin är bra för både spjälsängar och de större juniorsängarna. Bara lite täckning kan skapa stor trygghet.

När du behöver skapa det verkliga lugnet runt sovplatsen kommer de lite mer neutrala färgerna in i bilden. Det kan verka avkopplande - för både barn och vuxna - att omges av mer lugna och trevliga färger i sovrummet, snarare än de mycket bullriga och vilda färgerna. Allt du hittar här hos oss är i neutrala och skandinaviska färger. Allt från våra kuddar till våra lyxiga fåtöljer, , som kan dekorera barnrummet, finns i samma färgskalor.

Köp din spjälsäng hos Little Hugs och få garanterad hög service

När du köper din spjälsäng av oss kan du vara helt säker på att du får vad du betalar för. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda de absolut bästa produkterna till våra kunder till de bästa priserna. Vårt sortiment är noggrant utvalt och vi kompromissar aldrig med design, kvalitet eller säkerhet. Du kan därför handla säkert hos oss för ditt barn med gott samvete.

Om du är osäker på vilken säng du ska välja eller har andra frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst! Du kan antingen ringa oss på telefon +45 42 91 57 99 eller skriva till oss via e-post till info@littlehugs.se. Du kan också skicka ett meddelande till oss på Facebook - vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig på bästa sätt.