Visar 1–12 av 22 resultat

Ribbstolar

Ribbstolar för lek, nöje och träning

Har du en liten akrobat hemma? Så varför inte dekorera barnrummet med en ribbstol? Little Hugs har ett brett utbud av ribbstolar i alla prisklasser och smarta utföranden. De är idealiska för många timmar av rolig lek i barnrummet eller i lekrummet och kan också lätt bli en trevlig del av inredningen. Upptäck ribbstolarna i allt från en helt klassisk träkonstruktion till pastellfärgad metall och med allt från ringar, trapets och klätterrep till klätternät och repstegar. Du kan hitta precis den typ av ribbstolar som matchar ditt barns behov av lek och nöje.

Se mere

Hur du väljer din ribbstol 
Ribbstolar är idealiska för många timmars aktiv lek barnrummet. Det är ett bra verktyg när barnet behöver leka inomhus och fortfarande vara aktiv. Men vilken ribbstol ska du välja till barnrummet eller hemmets lekrum? Det finns flera saker att tänka på innan du köper ribbstolar för ditt hem.
Plats i rummet – även för det mindre barnrummet är ribbstolen faktiskt ett idealiskt val. Just för att den är monterad på väggen är det inte ett redskap som tar mycket plats. Det är bara om du väljer en av de större ribbstolarna med mycket utrustning som det kan bli lite tight i ett mindre rum. Om du däremot har ett stort lekrum för dina barn, så kan du enkelt köpa en större ribbstol, som också har nät eller rep - du hittar både hörnribbstolar, samt vanliga ribbstolar som är monterade på ena väggen. 
Antal barn – har du fler än ett barn kan det vara en stor fördel att välja en ribbstol som är lite större. En modell med både ribbstol, klätterrep och nät gör det möjligt för flera barn att leka samtidigt. Modellerna testas vanligtvis upp till 100 kg, så att två barn lätt kan klättra samtidigt på de ribbstolar som ger plats för det. 
Önskad utrustning – vad gillar din lilla akrobat för något? Rolig lek med ribbstolarna? Klättring i rep? Swinga i trapets eller i ringar? Du hittar roliga ribbstolar med en mängd tillbehör monterade på dem. Prata med ditt barn om vad han eller hon tycker är det roligaste att leka med. 
Ålder– ska ditt barn kunna växa i takt med ribbstolen? Du hittar både ribbstolar för de små och för de lite äldre barnen i vårt sortiment. Om ditt barn är någonstans mitt emellan kan du med fördel välja en mer avancerad ribbstol så att barnet kan växa upp med den.    
Hitta ribbstolar för din vägg i flera prisklasser 
Det får inte vara dyrt eller för osäkert att montera en ribbstol i barnrummet eller i hemmets lekrum. Det är därför vi har ribbstolar för varje budget - alltid med kvalitet och säkerhet som prioritet. Little Hugs säljer ribbstolar i alla former, färger och material. Du hittar därför ribbstolar i flera prisklasser. Vi har allt från nybörjarvarianter i trä till de mer avancerade i metall - dessa finns med varierad utrustning till olika prisnivåer. 
Oavsett vilken ribbstol du väljer att investera i får du högsta kvalitet. Alla våra ribbstolar är från bra märken, som ligger bakom fasta och säkra produkter. Ribbstolarna är godkända för 100 kg - men har faktiskt testats med över 200 kg för att öka barnets säkerhet ännu mer. Tänk dock på att vissa redskap vanligtvis bara är godkända för 50 kg, medan det är ribbstolarna som klarar en högre belastning. När det gäller säkerhet är ribbstolarna från Little Hugs också TUV-certifierade och godkända i enlighet med flera av de tillämpliga EN-71 säkerhetskraven. 
Little Hugs erbjuder gratis frakt vid köp över 999 DKK och levererar alltid snabbt när det gäller tillgängliga lagervaror.