LEKSTUGOR

Lekstugor utomhus i alla storlekar och former

Utomhuslek i trädgården kräver precis rätt ramverk. Du skapar dem enkelt med en vacker och underhållande lekstuga för trädgården. Det är en investering i många timmars kul för barnen när de spelar ut. Oavsett om de spelar pappa, mamma och barn, sheriffen på vilda västern eller bara bosätter sig på lekstugans tillhörande berg- och dalbana – är du säker på att de kan ha kul i många timmar. Little Hugs leder ett brett urval av autentiska och vackra lekstugor. Vi har en mängd olika hus – alla har sin egen charm och fina detaljer. Upptäck lekstugor med allt från loft och terrass till sandlåda, rutschkana och blomkruka.

Se mere

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


Hur man väljer rätt lekstuga för trädgården
Vilken lekstuga för trädgården du ska välja beror på flera saker. Det du behöver tänka på är bland annat hur många barn som behöver lekstugan. Du bör också överväga storleken på din trädgård och platsen för lekstugan. Dessutom kan du också prata med dina barn om vilka detaljer de vill att lekstugan ska ha. Om du tänker på alla dessa saker blir det lättare att hitta rätt lekstuga som uppfyller dina och dina barns behov. [gaphöjd="20px"]
  • Vem behöver lekstugan?
Med bara ett barn eller två barn kan du enkelt investera i en av de mindre lekstugorna från vårt sortiment. Om du å andra sidan har fler barn, förväntar du dig att få fler barn som också kommer att dra nytta av lekstugan eller bör det finnas utrymme för barnen att få vänner att besöka? Då är det helt logiskt att välja ett av de större husen. På så sätt behöver du inte byta ut lekstugan när du om några år har fler barn stora nog att spela det.
 
  • Hur stor är din trädgård?
Lekstugan måste matcha storleken på din trädgård. Om du har en mindre trädgård till exempel för lägenhet eller radhus, är det idealiskt att gå med ett av de små husen. Om du å andra sidan kan bekämpa trädgården kan du enkelt bosätta dig lös och investera i ett av de stora husen. [gaphöjd="20px"]
  • Vad ska lekstugan "kunna"?
Ska det bara vara en lekstuga? Eller ska det vara någon slags lekplats? Då är det perfekt att välja ett hus med terrass, sandlåda och rutschkana. På så sätt får du roligare element för dina barn att leka med.
  • Vad har du för budget?
Hur mycket kan det kosta? Vi har kvalitetslekplatser i alla prisklasser. Du hittar enkelt en lekstuga för både den lilla och den stora budgeten. Kom ihåg att det vanligtvis är billigare, enklare och mycket mindre tidskrävande att köpa en färdig lekstuga snarare än att bygga en själv.
Lekstugor för utomhusläge av god kvalitet
Alla lekstugor i vårt urval av naturligt tillverkade av kvalitetsmaterial. Det vill säga FSC-certifierat trä som är impregnerat. Med den effektiva vattentätningen är ditt hus skyddat mot svampar, insekter och dåliga väderförhållanden. Detta säkerställer att huset har en lång livslängd och att det kan sticka ut i det öppna året runt. Om du har lekstugan under många år kan du naturligtvis ge extra underhåll genom att måla den själv eller ge träet en ny omgång vattentätning. Husen lever naturligtvis upp till säker lek i trädgården. Oroa dig aldrig för det. De är TÜV-certifierade för lekplatser i hemmet och uppfyller även STANDARDEN EN 71. Att ställa in husen görs genom att följa våra bifogade monteringsanvisningar. Det rekommenderas att hitta en bra och solid plats i trädgården och eventuellt ställa upp huset på kakel eller andra fasta ytor. Detta ger bättre isolering och ventilation av lekstugan. [gaphöjd="30px"] Autentic lekstugor för sommarkul i trädgården
Alla våra lekstugor är gjorda av autentiska mönster med fina detaljer som ger barnet känslan av att det är ett "riktigt" hus. Det är bland annat med allt från kvistar, fönster, terrasser, skorsten, blomkrukor och mycket mer. Samtidigt kan du också anpassa lekstugan och göra den till barnets egen. Det kan vara genom att måla det i den färg som ditt barn bryr sig mest om. Eller genom att dekorera den med barnmöbler och andra leksaker. Drömmer du om att ditt barn kommer att ha många roliga lektimmar i trädgården? Investera i en av våra många vackra lekstugor – ditt barn kommer utan tvekan att få en hel del oförglömliga timmar under våren och sommaren.