Visar alla 4 resultat

KLÄTTERSTÄLLNING

Hos Little Hugs hittar du Danmarks största utbud av inomhusklätterställningar, som hjälper till att stärka barnets motorik och sinnen. I vårt sortiment kan du hitta klätterställningar från märket Kidwood, som finns i 4 olika modeller, och med 5 olika utrustningsvarianter – så du kan definitivt hitta den perfekta klätterställningen som passar perfekt för dig.

Se mere


Många olika utmaningar

Oavsett om det är en balansbräda, stege, gunga eller gymnastiska ringar, hittar du precis vad som saknas hos dig. Du kan välja mellan de fem modellerna - Domino, Rocket, Sailor och Zebra - som var och en har fem olika utrustningsvarianter. Alla modeller har en stege som kan klättras upp på, eller användas för armgång beroende på hur du vrider klätterställningen. Dessa hjälper barn att stärka sina muskler. På så sätt kan de enkelt träna koordination och fingerfärdighet genom lek - och utan att bli uttråkad en enda sekund. Det råder ingen tvekan om att Kidwoods inomhusklättringsställning för barn utvecklar de motoriska färdigheter och kombinerar träning med rolig lek. Inte en enda tum av klätterställningen har gått till spillo. För barn är ett steg inte bara ett steg - varje steg på stegen leder till ett nytt äventyr. Speciellt för de kalla och regniga dagarna är dessa klätterställningar för barn ett bra alternativ till klassiska lekplatser.


Naturmaterial för säker lek

Förutom allt det roliga är säkerheten för de små givetvis högsta prioritet vid en inomhusklätterställning. Alla modeller har en gymmadrass, som hjälper till att skydda barnen från att falla. Träets dubbla tätning - som är ett vattenbaserat lack - säkerställer också att gymnasterna inte kan få splinter eller på annat sätt skada materialet. Och den kompakta lekplatsen på 1,5 m2 - gör det enkelt för föräldrar att hålla koll på barnen medan de leker. Alla klätterställningar från Kidwood är certifierade av TÜV Rheinland - och är testade enligt EN 71-8 - EN 71-1 - EN 71-2 - EN 71-3


Hållbar och med plats för fler

Klätterställningen är inte bara avsedd för ett barn. Både ensam och med vänner kan en regnig eftermiddag förvandlas till ett inomhusäventyr. Höjden på klätterställningen inomhus skyddar inte bara barn från alltför stora fall, det sparar också föräldrar från att behöva skruva och borra i väggarna - eftersom ställningens fyrkantiga form hindrar det från att välta - oavsett vilken vild idé det lilla äventyrliga barnet komma på. Och när barnen har utnyttjat alla alternativ kan Kidwood klätterställning enkelt förvandlas genom att vrida den åt sidan efter önskemål. Lägg bara madrassen på golvet och du kan börja ditt nästa äventyr!

De smarta klätterställningarna är perfekta för tumlande, där saker och ting kan vara lite mer vilda och utmanande. Om du är osäker på vad du ska välja som gåva eller present till ditt barn, kontakta då vår kundtjänst antingen via telefon, e-post eller Facebook. Vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig rätt!