KLÄDER

Letar du efter läckra ekologiska och hållbara barnkläder när de är som högst? På Little Hugs hittar du ett spännande urval av de bästa ekologiska barnkläderna, där du alltid kan vara säker på att kläderna är hälsosamma för ditt barn. På Little Hugs lägger vi mycket tid på att hitta rätt produkter till vår webbshop. Du kan därför också hitta produkter hos oss som inte finns överallt.

Se mere

Varför ska man köpa ekologiska och hållbara kläder till barn?

Efterspørgslen på økologisk børnetøj bliver kun større og det er med god grund. Økologisk børnetøj indebærer en lang række fordele for både os mennesker og for miljøet. Når du vælger at købe tøj lavet af økologisk bomuld eller uld, så får du tøj, som ikke indeholder nogen former for farlige kemikalier eller sprøjtemidler.

Barn är extra känsliga för skadliga ämnen, därför är ekologiska kläder för ditt barn att föredra så att barnet inte kommer i kontakt med olika allergiframkallande ämnen och kemikalier. I vårt sortiment hittar du kläder som är GOTS-certifierade. GOTS-certifieringen ställer stora och skarpa krav på en hållbar livscykel som skyddar både miljön och medarbetarna i produktionen.

Köp mjuka och snygga barnkläder i ekologisk bomull på Little Hugs

På Little Hugs hittar du fina kläder för barn som är enkla med dämpade färger. Du hittar udda och fina detaljer i kläderna, vilket hjälper till att ge kläderna rätt kant. Våra vackra handgjorda klänningar från Kukokids har alla en enkel och fin form av stängning. Det finns både klänningar som är bundna med fina skosnören på baksidan och klänningar som har en elegant knapp på baksidan. Gemensamt för alla stilar är naturligtvis den goda kvaliteten, men också de spännande detaljerna.

Med den höga efterfrågan på ekologiska kläder som kommit idag blir urvalet också större. På Little Hugs sorteras vi med en hård hand, så vi erbjuder bara kläder för barn som vi kan stå 100% inuti - både när det gäller kvalitet och design. Vi älskar ekologiska kläder eftersom du äntligen är garanterad mjuka, bekväma och hälsosamma kläder för ditt barn.

Har du några frågor? Vi är redo med hjälp och kunnig vägledning

Om du har några frågor om någon av våra läckra barnkläder på denna sida eller någon av våra andra produkter, tveka inte att kontakta oss! Vi är alltid redo att ge dig ytterligare vägledning och hjälp. Du kan kontakta oss via e-post för att info@littlehugs.se eller på vår Facebook - vi är redo att svara dig varje vardag och helg mellan 8:00 och 23:00. Du är också välkommen att kontakta oss på +45 42 91 57 99. På Little Hugs strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa kundservicen och att erbjuda dig som kund de bästa och mest unika produkterna till de bästa priserna.