VÄGGKLISTERMÄRKEN

På Little Hugs hittar du de sötaste väggklistermärkena till barnrummet. Vårt vackra urval av väggklistermärken kommer att pryda just ditt rum. Du hittar både vackra blommor som klär ett prinsessrum eller de fina flygplanen som kommer att lägga pricken över i:et i ett coolt pojkrum. På Little Hugs kompromissar vi aldrig med design, kvalitet eller säkerhet. Det är därför alla våra produkter också är noggrant utvalda, och detsamma gäller våra tapeter.

Se mere

Dekorera barnrummet med vackra väggklistermärken  
 
Om du tycker att något enkelt men snyggt saknas i barnrummet, så är våra väggklistermärken definitivt ett bra erbjudande. Våra väggklistermärken passar in i de flesta inredningar eftersom de är känsliga i färgen och inte skapar för mycket oreda på väggarna. När du ska inreda ett barnrum kan du som förälder också verkligen släppa ditt inre barnasinne.  
 
Idag ser man ofta att en röd tråd hänger samman genom hela hemmets inredning - inklusive rummen för barnen. Många strävar mycket efter att inreda barnrummet. De känsliga färgerna, som rosa, blå, grå och vit, har skruvats upp mer. Oavsett om du kör den här nedtonade och snygga stilen eller den mer färgstarka och bullriga stilen, kan du hitta tapeter i vårt urval som passar alla typer av inredningsstilar.  
 
Köp dina väggklistermärken på Little Hugs och låt din fantasi släppas lös  
 
När du väljer saker till barnrummet måste du tänka på barnet vad gäller inredningen och skapa utrymme för roliga och udda saker. Roliga grejer, spännande bilder och aktiverande leksaker kan alla stärka barnets fantasi och kreativitet. Våra olika tapeter kan bidra till stor nyfikenhet, fantasi och lek.  
 
Många av våra dyra tapeter är stora i både höjd och bredd. Du kan därför välja en söt elefant eller katt som är i nivå med barnet själv. Det kan skapa intresse och nyfikenhet hos ditt barn. Frågor kan också ställas om dekorationen, till exempel vad djuren gör på väggen? Eller vad djuren gör på natten? Många roliga frågor och samtal kan uppstå om du väljer att inreda barnrummet med spännande väggklistermärken och leksaker.  
 
Har du några frågor? Vi är redo att hjälpa dig  
 
Är du osäker på vilka väggklistermärken du ska välja till barnrummet eller ge bort i present? Om du är osäker på storlek, applikation, användning eller liknande, vänligen kontakta oss  via e-post tillinfo@littlehugs.se. Du kan också skicka ett meddelande till oss på Facebook - vi är alltid redo att hjälpa och vägleda dig.  
 
Hos Little Hugs kan du alltid räkna med hög service och bra kvalitet. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa och säkraste produkterna på marknaden till de bästa priserna. Enligt vår mening finns det inget som inte är tillräckligt bra när det gäller våra barn.