Visar alla 9 resultat

INLÄRNINGSTORN

 

Funktionellt inlärningstorn med hög säkerhet

Vill du ge ditt barn ett par bra första upplevelser i köket? Med ett inlärningstorn gör du det möjligt för ditt barn att delta i matlagningen eller att hjälpa till med disken. Det smarta tornet gör att barnet kommer upp i rätt höjd för att använda köksbordet. I vårt sortiment hittar du inlärningstorn i flera olika utföranden. Naturligtvis är de alla gjorda med fokus på barnets säkerhet och komfort. Dessutom är de också justerbara så att du kan anpassa inlärningstornet till ditt barns längd när barnet växer. Tornen är stabila och håller barnen stadigt på plats.

Se mere


Upptäck flera typer av inlärningstorn för köket
Vilket inlärningstorn ska du välja? Du hittar flera varianter hos Little Hugs. De är alla gjorda med:
  • Höga sidor = bra säkerhet 
  • Steg att kliva på = enkel åtkomst 
  • Bred konstruktion = bra utrymme att röra på sig
  • Testad för hög vikt = alla barn kan använda den
  • Massiva material = stabila och hållbara
Tornen är till för lärande och tar inte mycket plats i köket och kan därför användas i praktiskt taget alla kök, oavsett om du bor i en mindre lägenhet eller i ett större hus. Dessutom är inlärningstornen också certifierade och uppfyller gällande säkerhetskrav för barnmöbler. Även om säkerheten är av största vikt, bör barnet naturligtvis bara använda tornet under en vuxens uppsyn.
Eftersom alla inlärningstorn lever upp till funktionalitet, säkerhet och kvalitet, handlar det mer om design när du väljer ditt torn. Det kan antingen vara att svart eller grått torn beroende på vad som passar bäst i ditt kök. Kanske är det till och med ett vitt torn som är mest vettigt för ditt kök. Om du vill behålla det naturliga utseendet kan du också välja ett inlärningstorn tillverkat av tall. Dessutom kan du också välja ett smart inlärningstorn med svarta tavlan. Det är ett roligt tillskott som ger barnet ännu mer möjlighet att ha roligt i köket. Sedan kan fina teckningar ritas, eller så kan barnet träna på att skriva bokstäver och ord.
Inlärningstornen är lätta att rengöra. De kan enkelt torkas med en våt trasa. Om du väljer ett trätorn som inte har målats är det en bra idé att lacka det eller olja in det själv så att du möjliggör längsta hållbarhet och så att det är motståndskraftigt mot flottiga fingrar och matrester. Alla inlärningstorn är lätta att montera, och självklart ingår en detaljerad monteringsguide, så att du kan montera ett stabilt och säkert torn
  Inlärningstornet låter barnet delta
När barnet inte är tillräckligt stor för att själv kunna nå köksbordet är det svårt för barnet att delta i matlagning, diskning eller annat som sker i köket. Du kan enkelt ändra på det genom att investera i ett smart och säkert inlärningstorn. Tornet gör att den yngsta i familjen kan delta aktivt i köket.
Så du bör överväga att investera i inlärningstornet eftersom:
  • Du giver dit barn mulighed for at udfolde sig i køkkenet
  • Du lader barnet komme op i din højde, så han/hun kan deltage
  • Du gør det sikkert for barnet at være med i køkkenet
  • Du lader dit barn lære i andre rum f.eks. badeværelset
I og med at læringstårnet kan justeres til barnets højde, er det også en virkelig god investering, som kan bruges i flere år. Den lange levetid og gode holdbarhed på tårnet gør også, at det kan bruges igen til næste lille familiemedlem. Siderne på læringstårnet sikrer, at barnet ikke er i risiko for at falde ned, uanset barnets størrelse. Tårnet giver derfor dit barn en god og tryg oplevelse i køkkenet. 
Udover brug i køkkenet kan du også benytte læringstårnet på badeværelset. Det giver barnet god mulighed for at komme op i den rette højde til vask og spejl. Det er ideelt, når barnet selv skal til at lære at børste tænder eller blot til når barnet har behov for at vaske hænder. Du kan lære barnet at gøre alt dette på en sikker måde, indtil barnet har den rette højde til at nå vasken fra gulvet. 
Invester i et læringstårn fra Little Hugs, og giv dit barn nogle sikre og lærerige oplevelser fra en tidlig alder. Med læringstårnet behøver du ikke vente til, at barnet bliver større, for at kunne deltage i madlavning eller opvask.