VI UPPDATERAR FÖR NÄRVARANDE WEBBPLATSEN - VI BER OM URSÄKT FÖR EVENTUELLA FEL OCH UTELÄMNANDEN ♡

SNABB LEVERANS PÅ LAGERVAROR • FRI FRAKT ÖVER 999 SEK* ♡

Om Små kramar

Vi tror att lek stärker utveckling

På Little Hugs erbjuder vi en rad olika produkter för barnrummet. Vårt sortiment är baserat på leksaker av god kvalitet. Leksaker som du tryggt kan lämna med ditt barn utan att oroa dig för miljö, hälsa och etik.

Vi har åtagit oss att se till att barnen har goda möjligheter att utvecklar sina kroppsrörelser, tränar och stärker sina sinnen och samlar erfarenheter när de leker. Därför håller vi fingret på pulsen och ställer höga krav på våra produkter, varav de allra flesta tillverkas i EU och alla godkänns med rätt etiketter och certifikat.

Väska Littlehugs

Idén till Little Hugs kom när familjens första pojke var tillräckligt stor för att leka och tumla.

Vi, mamma och pappa, såg den höga aktivitetsnivån och insåg vikten av möjligheter att utveckla och stärka motoriken och låta fantasin styra leken. Så vår yngsta pojke har något att se fram emot.

Vi har därför, här på Little Hugs, gjort en rad skumleksaker, bollhav och gungor så att andra barn också kan njuta av vårt lek- och tumlaruniversum.

Har ni några frågor?

Om du har några frågor om våra produkter eller vill veta mer om andra produkter, tveka inte att kontakta oss. på vår e-post: info@littlehugs.dk

Vi strävar efter att svara på din förfrågan inom 24 timmar.